Inschrijfformulier

We koken vegetarisch, als er andere bijzonderheden zijn proberen we daar rekening mee te houden.
Kom je zelf met de auto of wil je eventueel samen rijden?
Kom je met openbaar vervoer? (flixbus of trein): dan halen we je op vanaf Langres
Overnachting
Voor alle opties geldt, slaapzak of dekbedhoes en sloop meenemen. Er zijn goede luchtbedden aanwezig voor in de tenten, voor de caravans en gite zijn er dekbedden en kussens aanwezig. Hoeslakens zijn ook aanwezig. Zelf handdoeken meenemen
Voorafgaand aan de retraite hebben we een kort telefonisch kennismakingsgesprek met elke deelnemer. Deze zullen in week 16 (week van 17 april) plaatsvinden. Wil je aangeven op welke dag dit het beste past?
De prijs voor deze retraite is € 350,-. Bij inschrijving dien je een aanbetaling te doen van € 175,-. Je inschrijving is dan definitief. Dit bedrag kun je overmaken op rekeningnummer: NL18 TRIO 0254 3660 15 t.n.v. 2beMindful te Hoogeveen. Het totale bedrag van € 350,- per persoon dient voor 1 mei overgemaakt te worden. Aanmelden kan tot uiterlijk 15 mei a.s. Je ontvangt een Early Bird-korting van € 25,- indien je voor 15 maart boekt en de helft aanbetaald. Bij eventuele annulering geldt dat na 15 april a.s. 50% van het bedrag in rekening wordt gebracht.
Heb je eventueel nog vragen of opmerkingen mail naar: [email protected] of [email protected]
This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Bedankt! Je bericht is verzonden.